Semester och sommarlov

Som jag skrev sist så skulle Elin komma förbi och det gjorde hon ju såklart. Hon och Eddie blev det. Vi spelade mest Skip-Bo medans barnen busade omkring. Sebbe, Jocke och Molly (hon åkte med dom) kom hem först vid kanske sju-halv åtta tiden och då lastade dom bara av bilen innan dom sen stack iväg igen. Sebbe åkte ju iväg igen eftersom att hans bil stod i Eskilstuna. Sen i alla fall, så när Sebbe kom hem hade jag till och med lagt mig för att sova redan.
 
Men men, nu har barnen äntligen fått dra igång sina sommarlov och jag har gått på semester.
 
Vi började allt med att åka över till Västerås i fredags när jag hade slutat jobbet. Vi köpte en varsin "sommarpresent" till barnen, blev att par nya skor till Ellie och en ny keps till Emil. Sen åkte vi hem och åt tacos innan vi åt lite godis i soffan och sen sängdags.
 
På lördagen så åkte vi över till Sebbes föräldrar eftersom att Sebbe skulle hålla på med nya bilen. Bjöds på blåbärspaj och jordgubbar och så mat på det också. Sen åkte jag och barnen hemåt för att det började bli sovdags och Sebbe stannade kvar och fortsatte med bilen ett tag till (vi hade åkt dit i varsina bilar ;))
 
Söndagen började vi med att storhandla, hem med maten och sen åkte vi över till Sebbes föräldrar igen. Och som vanligt rullade vi hem lagom till sovdags för barnen igen.
 
Idag har vi inte gjort så mycket. Jag har tvättat ikapp lite, barnen har lekt, vi har åkte till Ellies dagis och lämnat en kanin som hade råkat komma med hem hit, som inte var våran alltså. Sen förbi affären en snabbis, lite lunch och nu sover Ellie medans Emil leker lite.

Ja, bjuder på lite bilder nu istället.
 
 
1. Ungarna kollade in när pappa kom hem med bilen. 2. Sommarpresenterna. 3. Smultronplock och nattning av barn.
4. Emil i pappas nya "finbil". 5. Tröttbuse efter att ha skippat middagsvilan ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0