Besök och nytt golv

I ett utav sovrummen uppe (det enda som jag inte visat bild på) så låg det en svart heltäckningsmatta (det är svarta väggar också). Vi hade från en början tänkt att behålla den för det kändes ändå ganska mysigt med den. Men sen kom käftsmällen med katter som ligger och sover där inne hela nätterna varav alla har mer eller mindre vita hårstån någonstans på kroppen.
 
Igår kväll gjorde jag ett ordentligen försök att dammsuga där inne och jag gav upp efter en halvmeter då året bara drogs med fram och tillbaka men aldrig släppte från mattan. Så jag sa åt Sebbe att den måste ut. Det tog han på fullaste allvar så vi åkte iväg till Byggmax direkt för att leta ut ett passande golv. Vi ville gärna hålla kvar det där "svarta sovrummet" så vi lyckades faktiskt hitta ett svart för ett helt överkomligt pris. Så vi tog och köpte med oss det och sen åkte vi till IKEA för att lämna in våran trappgrind som vi köpte för länge sen, men som aldrig blivit monterad - den kändes helt enkelt onödig, så vi tog ett tillgodokort på IKEA och lämnade tillbaka grinden helt enkelt.
 
Strax efter att vi var hemma igen så kom även mamma och pappa förbi på lite kaffe och bus med barnen. Sen, så fort dom hade åkte hem, så drog vi bort golvlister och dörrfoder och slet ut mattan. Nu ligger ett nytt fint golv på plats också! Sebbe jobbade på bra alltså ;)
 
Men bild får jag nog lägga upp en annan gång då vi inte fått tillbaka alla lister ännu ;) Kommer nog bli helt kanon i alla fall.
 
Men nej, nu ska jag ta och vika ihop tvätten innan jag hoppar i säng!
 
Kan tyvärr inte lägga upp några bilder från Instagram heller då blogg.se tydligen har lite problem..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0