Besök, tråkiga utgifter och städning

Igår började vi våran dag här hemma med att inte göra någonting speciellt alls. Men tillslut pallrade vi oss ut för att tanka lite bilar och för att handla lite. Jag passade även på att köra på en kant så mitt däck gick sönder och blev platt på direkten, SÅ jäkla irriterande när det i princip var nya däck och att det dessutom är sämsta månaden att "kasta pengar i sjön". Plus på det så låter ett hjullager på bilen och så har en lampa tänts om att något med bromsarna behöver bytas (minns inte vad det hette ;)). Så ja, ibland är det så underbart att ha en bil...
 
Men men, Sebbe slängde på nödhjulet åt mig så nu kan jag i alla fall köra (i max 80km/h ;)) tills jag fått tag på ett nytt däck..
 
Senare så kom Elin, Jocke, Eddie och Molly över hit. Vi käkade lite mat, tog det lugnt, åt chips och godis och spelade lite spel innan vi faktiskt kom i säng ovanligt jäkla tidigt för att vara oss (tror den var runt tolv?).
 
Sen idag så drog Sebbe över till sina föräldrar för att pyssla med sin Pontiac, han har nämligen bestämt sig för att sälja iväg den så han gjorde lite småfix bara. Elin med familj var i alla fall kvar här och bara slöade lite innan dom åkte hemåt vid tre-tiden. Då drog jag igång städning här hemma medans ungarna lekte, mestadels utomhus. Var verkligen dags för ett städryck nu kände jag, så jag dammade, torkade, dammsög och sen efter att ungarna hade somnat så skurade jag golven också. Så jäkla skönt att bara få ha städat för en stund!
 
Sen åkte Sebbe och köpte hem pizza som vi fick sitta och äta i lugn och ro. Nu ligger alla andra i familjen och sover och jag tror jag ska vara lite busig och ta fram lite glass ;)
 
Men godnatt på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0