SOL

Gud så härliga dagar vi har just nu. Idag har vi alla haft en ledig dag tillsammans och den har spenderats utomhus hela dagen. Sebbe fixade med fönstren på garaget och jag städade bilen, grillade lunch och försökte hålla en trött Ellie nöjd.
 
Ellie hade sin andra inskolningsdag igår och allt gick kanon. Hon verkar trivas väldigt bra och igår när hon hade vaknat så tog personalen upp henne och hade suttit med henne i famnen en stund innan dom hämtade mig, första dagen var det jag själv som tog upp henne. Men hur som helst, hon hade inte brytt sig å hon brydde sig inget märkvärdigt alls när jag kom in i rummet igen heller, haha.
 
Sebbe slutade tidigare igår och så jag svängde förbi här hemma och hämtade honom innan vi sen åkte allihopa tillammans för att hämta hem från förskolan. Blev såklart grillat till middag och Ellie hoppade i säng redan vid kl 18, hihi. Senare på kvällen så kom min käre bror på besök en liten sväng också, Emil som redan var lite övertrött vart ju såklart superlycklig och stängde helt av öronen för att lyssna på mamma och pappa - i princip i alla fall ;)
 
Just nu är Sebbe iväg och kolla/köper en åkgräsklippare, jag sitter i soffan och barnen sover. En lugn kväll efter en utomhusdag helt enkelt.
 
Imorgon får Emil och Sebbe följa med in lite snabbt på Ellies förskola när vi ska dit, så Sebbe vet vart han ska sen. Blir nämligen han som kommer att hämta barnen på fredagar eftersom att han slutar lite tidigare än mig då :)
 
Men nej, bjuder på någon bild innan jag ska ta och vänta in Sebbe och sen blir det nog sovdags.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0