16-09-19

Vi spenderade hela våran helg i Eskilstuna. Sebbe åkte dit tidigt på lördagsmorgonen, medans jag och barnen skulle ta egen bil lite senare (Sebbe skulle dit för att hjälpa Jocke att svetsa). Så på vägen dit så stannade vi till i Västerås för att kika in på Stadium för att prova en overall till Emil. Så nu vet jag vilken jag vill ha till honom också! Men köper den lite senare :)
 
Så vad gjorde vi i helgen då? Ja.. samma gamla vanliga ;) Spela skip-bo, äta mat, skratta och prata. Grabbarna spenderade hela dagen ute med svetsningen. Men mot kvällen kom dom in och umgicks lite i alla fall, innan dom somnade! Haha. Jag och Elin drack vin och käkade ost och kex också, så vi hade det supermysigt (efter min utdragna nattning med övertrötta barn....)
 
På söndagen så var vi mest bara trötta, men skip-bo, mat och bråkiga barn hanns med innan jag tog med mig Emil och Ellie och åkte hem igen. Återigen så stannade vi på Stadium, haha. Emils sko hade lyckats gå sönder så jag gick in för att göra en reklamation på dom och ut kom vi med ett par nya. Sen blev det en snabb sväng in på Willys också innan vi åkte hem.
 
Men nej, nu ska jag ta och kolla på omröstningen av Idol här sen ska jag hoppa i säng!
 
Från i helgen
Från idag. Promenad innan nattning av barn och soffmys med Tussen just vid detta nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0