En massa babbel bara

Så dålig jag börjar bli på att skriva här inne nu, dagarna rullar liksom på i full fart och jag glömmer lite halvt bort bloggen. Men vad gör det? ;)
 
Just för tillfället har vi gått från tre till en katt. Som jag skrivit förr så har ju våran Lilly (troligen) blivit påkörd och nu har även Maya varit borta i snart fem veckor... Burken är alltså ensam med oss just nu, känns som om hon tycker det är lite sådär lagom tråkigt.. Stackarn. Bara hoppas att Maya snart kommer hem!
 
I helgen så hade vi lite besök också. Först på lördagen så kom Sebbes föräldrar över på lite fika och för att kolla in garaget nu när Sebbe pysslat massa där ute (nu har han även fått upp lysrör och kopplat in lite uttag och sånt) och strax efter att dom hade åkt hem så kom även Elin, Jocke och barnen. Åt mat, spelade skip-bo, lite twister och bara umgicks. Sen sov dom kvar här så vi fick ses lite även på söndagen innan dom var tvungna att åka hemåt.
 
Sen när dom hade åkt hem så rullade vi över till Västerås. Sebbe skulle köpa lite kabel och annat småpill till garaget och jag ville in på Club Xprs för att kolla efter byxor. Dom har nämligen ett erbjudande just nu där man får köpa två par byxor/jeans för 150 kr. Alltså ett galet kap. Dock hade dom inte så mycket att välja på tråkigt nog så jag köpte med mig två par likadana svarta byxor hem, man lär ju passa på när priset är så bra ;)
 
Sen på vägen hem så svängde vi förbi Stadium för att köpa vinterskor till ungarna, så nu är den punkten avprickad också.
 
Sen har veckan rullat på som vanligt. Från första september nu så har vi nytt schema på jobbet så varje tisdag jobbar jag numer till klockan 17. Sen får jag skynda mig för att få hämta hem våra "stackars" barn som sitter själva kvar på förskolan och väntar på mig. Känns inte så bra att veta att dom är sist kvar, verkligen inte. Men jag får tänka positivt, dom får all uppmärksamhet från en pedagog och dom har ju varandra :) Sen självklart, det är ju faktiskt bara EN dag i veckan!
 
I tisdags när jag nattade barnen så stack Sebbe över till Västerås också och köpte hem nya skor till Emil. Känns lite surt nu när det snart är dags för höstskor, men hans förra skor har gått sönder så vi fick helt enkelt ta och köpa ett par nya så han kan springa runt och leka ordentligt. Som tur var hade jag ju precis fått tipset från Elin om ett par gympaskor på Stadium för 199kr, inga pengar alls ju! :)
 
Men nej, nu ska jag ta och hoppa i säng. God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0