Nästa projekt igång

Nu vågar jag i alla fall säga att våra kära tös är nappfri! Sen första natten som jag tog bort dom så har dom inte plockats fram igen och nu har hon dessutom slutat nämna den eller gnälla vid nattningen sen några dagar efter att vi slutade. Så duktig! :)
 
Idag hade vi dessutom BVC besök för henne och det var dags för 2 1/2 års kontroll. Hon fick beröm för att hon pratar så bra och hon sa att hon pratar som vissa tre åringar och att hon dessutom hade klarat 3års kontrollen även idag. Lite stolt blir man ju allt! Våran stora tjej!
 
Ï lördags så var det dags för dop för min kära vän Amanda´s son Eddy. Jag tog med mig Emil dit och Ellie fick stanna hos mamma under tiden. Var mysigt att få träffa Amanda en snabbis och så fanns det ju massa gott fika, så Emil var också nöjd :)
 
Sen åkte jag, ungarna och mamma över till min morbror med familj i Avesta för att köpa en dock-matstol till barnen, så vi blev kvar i hemtrakterna till sena kvällen. Sen när vi väl kom hem igen så låg pannan utslängd på uppfarten och diskbänken låg på släpet. Så jag förstod ganska snabbt att Sebbe hade dragit igång med renoveringen av tvättstugan utan att jag hade minsta lilla vetskap om det, haha!
 
Han hade rensat ut det helt och hållet! Så nu är nästa projekt igång. Vi hade ju pratat om det innan att vi skulle göra det, men hade inte riktigt väntat mig att det skulle bli så hastigt. Speciellt med tanke på att jag är den som velat detta mest, Sebbe är var inte lika sugen på det ;)
 
Men men. I söndags så åkte vi över till Västerås för att köpa lite grejer, under tiden så var mamma och pappa här hemma med ungarna. Väl i Västerås så hittade vi inte alls allt som vi hade behövt för att komma vidare. Men vi köpte klinkers, och lite annat smått. Men eftersom att vi ska lägga in golvvärme och just den storleken på matta som vi skulle ha, var slut, så fick vi lov att beställa den och den kommer först på torsdag.
 
Men som tur var så finns det lite förarbete Sebbe kan pyssla med under tiden så han ändå får något gjort ;)
 
Såhär ser det i alla fall ut just nu! (förutom att han även har bilat bort duschen också och flytspacklat nytt där)
 

Kommer självklart att komma före och efterbilder sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0