Fix och utan napp!

Här rullar dagarna på. Sjukstugan gick vidare någon dag ytterligare, vi stannade nämligen hemma även på måndagen veckan efter... men då hade även jag åkt på feber så så lyckat blev det. Men men, så blir det ju ibland.
 
I veckan/helgen som varit så har det fixats och donats här hemma. Stensättningen har blivit klar och en ny trappa har byggts. Så nu har vi äntligen en ordentlig ingång. Just nu ska bara lite jord till på gräsmattan för att jämna till den och sen i rabatten för att den blir lite högre nu. Men sen så.
 
Sen så har staketet påbörjats mer också. Och nu är det i princip klart också. Det är en till sektion som behöver sättas upp sen men vi är inte helt hundra på hur vi vill "avsluta" staketet i den änden ännu så vi funderar lite och gör klart så snart vi kommer fram till något bra. Ja, sen ska det ju målas också då, för just nu är det bara grundmålat.
 
Plus på allt så har vi haft min kära mor på besök två gånger i helgen (även pappa och bror en snabbis). Hon spenderade hela lördagen här medans pappa och bror var i Stockholm och sen kom hon hit även på söndagen för att lämna en cykel dom köpt till Ellie.
 
Barnen har även premiär-badat. När Cattis och hennes familj var här förra sommaren så hade dom ju så snällt köpt en liten pool till ungarna, så vi tog fram den för Emil ville så gärna bada. Var bara ett litet problem och det var att den hade två hål i sig nu så den gick ju inte att använda....
 
Men vi åkte in till rusta och köpte oss en ny och dagen efter så "råkade"(?) Emil sticka hål i botten på den så nu har dom ingen pool längre, haha!
 
Men det största av allt som hänt den senaste tiden har nog hänt denna vecka. Våran kära flicka är nämligen inne på sin tredje natt utan nappen idag! Så duktig :)
 
Ja jag får väl ta och bjuda på lite bilder nu då, sen lär jag ta och hoppa in i duschen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0