Se inte tillbaka..

Jag tycker att jag har vart dum av att dra igång dehär. Både för att jag blir sårad för allt och för att jag sårar på samma gång. Det positiva som jag ser just nu är att ja vad ska jag göra? Jag är starkt ogillad. Liksom vadå? Jag sa fel en gång, varför? Jo för att jag var så sjukt jävla förbannad så mina ord bara flög ur mig och det var inte ens sanningen som flög ut. Det slutade såhär då. Inte alls fortsätta som vänner utan no more talking.

Som sagt. Jag borde inte bry mig. Jag kom nog mest på det när jag läste dehär..

"Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Så älska dom människor som behandlar dig rätt, & glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig, & vem som inte var och vem som aldrig har varit.
Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid.

När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad.

Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du har aldrig varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger."

Från och med nu tänker jag avsluta dehär skiten jag drog igår, varför leka med hans hjärta även om han krossade mitt? Jag tänker ge upp mitt "hej jag har ingen aning om vem du är". För på riktigt så sitter jag och driver sönder med honom, jag vet allt om honom. Jag frågar ut honom om saker jag redan vet. varför ska jag såra tillbaka? Han är inte ens värd det.

Jag bad om ursäkt för mitt misstag att prata utan att tänka, men jag fick inte ett ord tillbaka. Jag är luft för honom så jag ska väl låta honom förbli luft också då. Jag kan inte annat än säga förlåt än en gång för att jag ens kom på tanken att försöka se hur du mår idag, för det gjorde bara att du ville träffa "mig". Förlåt.



Men Sebastian, du såg det understukna i texten där uppe? Från och med nu tänker jag försöka glömma det som varit helt, från och med nu tänker jag ge alla tankar till dig. Jag ska älska dig som om jag aldrig någonsin har blivit sårad. För jag vet att jag inte behöver vara rädd för att älska dig, jag vet att du aldrig kommer såra mig. Jag älskar dig så förbenat jävla mycket, jag vill inget annat än att ha dig vid min sida. <3


Kommentarer
Postat av: Pauliina

Har jag fel om jag tror att det är Dennis det handlar om?

2009-12-19 @ 23:30:43
URL: http://pauliinak.blogspot.com
Postat av: anus

Worst ever...

2009-12-20 @ 02:38:09
Postat av: Pauliina

Det tycker jag är synd! Ingen ska behöva få sitt hjärta krossat, hade ingen aning att det var så läget var.

2009-12-21 @ 01:16:01

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0