Hur orkar man klaga så mycket på andra?

Jag satt nyss och läste lite bloggar då jag kom till Nadjas och läste att det var någon som tydligen skrivit ett inlägg om bloggmammor. Läs inlägget här om ni vill veta vad som stod!

Jag tycker det är dålig stil. Visst om hon nu tycker så då, men måste hon skriva ut en sån grej. Jag själv tycker faktiskt att det är intressant att läsa de bloggar som mammor/pappor skriver. För jag tycker det är kul att se hur barn kan utvecklas och lära sig så himla mycket. OCH hur personen som skriver, också påverkas av allt. För att bli förälder kan ju inte vara ett litet steg. Nej, det är nog det största steget man gör här i livet(om man nu blir förälder).

Men ja, för att inte detta ska blir ett allt för långt sådant "klaginlägg" så ska jag runda av nu. Och på tal om Nadja. Läs hennes blogg! För hon om någon klarar sin mamma roll sjukt bra!

Min kommentar till tjejens inlägg blev nog min längsta någonsin:

Men herregud männsika! Låt dom leva sitt liv och sluta klaga på dom!

Att dom "hänger ut sina barn på nätet", det är deras val. Alla lägger inte ens in bilder på deras barn. Eller att dom som du säger "trycker upp en kamera i ansiktet för bloggens skull", vadå för bloggen? Det gör dom väl för fan för minnets skull? Och jag tror dom skriver själva bloggen om deras barn, ja, deras liv. För att kunna se tillbaka. Tänk hur kul det lär vara för deras barn när de växer upp, att kunna läsa allt dedär. Att kunna läsa om hur dom själva utvecklades. Jag skulle vara jätteglad om jag kunde få ha en hel blogg som handlade om min barndom(så länge det inte gick in på privata händelser, men det är det inte så många som skriver upp heller!).

Och att dom har tid och skriva? Ja, dom kan ju faktisk passa på när barnet sover / leker osv. Man måste inte sitta fast i ungen varje sekund, hur mycket man än älskar sitt barn, så måste man kunna göra något annat. Låt dom skriva sina bloggar, låt dom leva sina egna liv och sluta för fan att klaga på dom!

Jag läser hur många "mamma-bloggar" som helst, för att jag tycker det är intressant. Och starkt av dom som är mamma, för det verkar fan inte vara en enkel uppgift. Men ja, du kanske bara kan se det negativa i saker, vad vet jag?

Tack för mig och hoppas alla haft en bra lördag! Detta blir nog dagens sista inlägg. Jag ska fortsätta skriva sms med min pojkvän tills jag blir trött nog att sova. Godnatt! ♥


Kommentarer
Postat av: linneahhh

Sv; Jag vill ha gröna :(

2009-02-22 @ 09:46:00
URL: http://linneahs.devote.se/
Postat av: en sån där "ung mamma"

Hon verkade mest skriva inlägget för att provocera och få uppmärksamhet. Finns såna människor också tyvärr :)

2009-02-22 @ 11:55:36
URL: http://jonnalantz.blogg.se/
Postat av: natta

läste hela inlägget, helt sjukt. lämnade också en kommentar, ha.



hoppas allt är bra:)

2009-02-22 @ 13:21:50
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: natta

sv:jo allt bra, snart far vi till v-ås för att se håkan!



hhaa, jo jag tkr också vi är rätt lika!

2009-02-22 @ 16:17:19
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: Cattis

SV: haha ja det tror jag nog att det finns, la allt i en påse iaf så det finns här hos mig nu , det var massa massa massa, o vissa saker har jag inte äns använt.

2009-02-22 @ 16:20:26
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: Cattis

SV: haha lungt :)

2009-02-22 @ 16:40:06
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: haha schysst av henne, ba "raring, skulle du kunna göra en läppförstorning?" jag klarar mig lika bra utan det faktiskt för jag gillar mina läppar :P

2009-02-22 @ 21:00:44
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Cattis

SV: Vi tar de på msn eller nått <3

2009-02-22 @ 22:58:09
URL: http://juniflikkan.blogg.se/
Postat av: natta

sv:haha, stackars dig!

2009-02-23 @ 00:14:45
URL: http://almond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0