sega kropp!

Mer än så kan jag ju verkligen inte säga. Jag är hungrig som en tok, men nej jag vågar inte äta. För jag mår illa som en ännu större tok. Orka när det är såhär där.

På tal om min kropp, så hittade jag massa gammla bilder i fredags, så jag satt och tittade igenom dom lite noggrannare idag. Haha, shit så man såg ut! Jag orkar dock inte lägga upp någon utav bilderna här på bloggen, kanske kommer någon gång. Men det är mindre troligt, istället så kan ni kolla på min bdb på den 16e februari 2009. Smakprov på hur jag och några vänner (dock umgås jag inte med alla längre:/) såg ut för ca3 år sedan. Haha ojoj!

Jag tycker det är kul, att hitta gamla bilder, se tillbaka till gamla minnen. Roliga tider då man inte alls tänkte på saker på samma sätt som idag.

T.ex så kan jag säga att då dom bilderna togs, så fanns det inte ens i tankarna att våran vänskap skulle ta slut. Det fanns inte ens i tankarna att jag skulle ha en pojkvän 3år senare. Inte heller fanns det i tankarna att jag faktisk hade grön ögonskugga på mig? Liksom va? Hur såg jag ut egentligen! Herregud. Pinsamt ju.

Nog om gammalt. Nog om min kropp. Jag saknar min pojkvän. Jag saknar sommaren. Och jag saknar... mycket mer.

Godnatt! ♥

Kommentarer
Postat av: annirene

svar: jag är i en förskoleklass och barnen har lov nästa vecka när vi har det. men då driver dom en fritidsverksamhet istället eftersom många av barnens föräldrar jobbar :P

2009-02-17 @ 12:12:09
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: amanda

du får krya på dig så du kan vara med på vårat bodypump pass imorgon ju :O haha ;)

2009-02-17 @ 16:20:49
URL: http://aaamandab.blogg.se/
Postat av: nelly

krya på dig =)

sommaren är på väg, håll ut! hihi

2009-02-17 @ 17:28:17
URL: http://only-nelly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0