8/1 -09!

Världen är liten, en skånebo har bott i Fagersta. Tror ni mig?

Det är sjukt ibland vad så mycket kan hända, så mycket man kan lära sig och så mycket ett misstag kan ge en. Positivt eller negativ? Ja båda går lika bra. Har ni märkt det någon gång?

Ni kanske inte ens förstår vad jag snackar om? Hm, ett exempel kanske? Ehm.. jag tar dagens grej:
Orren lånar min mobil för att skriva till en som har operatören tre, hon råkar då byta plats på 1an & 6an när hon skriver nummret (detta kallas misstag). Senare samma dag får jag svar från nummret. Det visar sig att han är 17år. Han bor i skåne. Han har bott i Fagersta? Är det något fel på min hjärna så jag har inbillat mig eller kan det verkligen vara så?

Haha, det är faktiskt sant. Ja okej, det är inte så märkvärdigt. Men det var ett misstag Orren gjorde och det gav mig en trevlig "sms-kompis" - hur länge det varar hänger på mig "fortsätt skriva tills du inte orkar mer". Vi får väl se vem som tröttnar först helt enkelt.

Nog om det. Det var bara en kul grej. Jag har börjat läsa boken som Cattis tipsade om, och yesyes. Du hade så rätt. Den är brao! Jag har dock inte kommit så långt än, men den är ändå bra. Det är väl så det ska vara? Ja precis.

Därför ska jag nu lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar, kanske lär äta något först också? Nåja, godnatt!

"Första och ända bilden jag skickar till dig Cattis och det är rätt" - Jag är sjuk. Du är sjuk. Vi är sjuka. Vi lever i våran värld ingen annan förstår. <3

Hejhej ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0