Allt & Inget

Ja, jag tänkte på det när jag stod och klädde på mig nyss. Tänkte på hur "perfekta" vi tjejer jämt måste vara. Visst, det är ju ett eget val. Som imorgon, då är det fest. Alla tjejer (inte alla, men de flesta) har varit och köpte nya fina klänningar att ha. Vi nämnde det igår i omklädningsrummet och en tjej i klassen höll på att bli galen. Varför skulle alla klä upp sig?
"Jag tar bara nå kläder som jag vet att jag kan decka i utan att jorden går under" - smart sagt av henne om man tänker efter. För skulle man nu dricka så att man deckade i en buske, så vem bryr sig om ett bar mjukisbyxor och en skön tröja får ta den smällen? En klänning för 300:-/ uppåt, är kanske inte det roligaste att ha sönder första gången man använder det? Nej verkligen inte!

Så är det med vissa av oss tjejer i alla fall, måste se bra ut. Det är det där lilla extra, att komma fin till en fest och få höra av alla hur fin klänning man har osv. Jag klär mig dock inte fint bara för att få höra hur fin klänning har jag etc. Utan jag klär mig finare bara för att det är kul. Det samma gäller sminkning. Själv tycker jag att det är nå så sjukt skönt att gå till skolan utan smink. Men ändå sminkar jag mig. Jo, för att det är kul! Inte för att "se bra ut", det är liksom ja.. Jag är jag, utan smink. Dock med smink också, för jag använder såpass lite smink att det egentligen inte spelar så stor roll. Men jaja. Kanske bara är jag som är sån?

Sen har jag kommit på en sak idag. Jag är rätt elak i mina tankar. För jag var kär i en kille i ca4-5 månader, sen kom det en annan tjej från ingenstans och dom blev tillsammans bums. Typ. Vilket gjorde att jag vägrade tycka bra om henne! Men vet ni vad, hon gjorde ju mig en tjänst. För killen hade inga känslor för mig, jag var olyckligt kär. Inte glad åt en massa sprudlade kärlek mellan oss precis. Så hon hjälpte mig, så isället för att förbli olyckligt kär lääängelänge, så släppte jag honom ur mina tankar osv, efter 6månader. Ja, så tack till henne. Läser hon så vet hon vem hon är.
Jag hade bestämt mig för att hon var en elak typ, haha! Helt sjukt. Men jag har haft fel. Hon är toppen. Hon är snäll och i ärlighetens namn; Hon fick skuldkänslor för att hon "tog honom ifrån mig", eftersom att hon trodde att något var på G mellan oss. Men så var det ju inte. Så vännen, bort med skuldkänslorna. Du har hjälpt mig. Tack! :)

Haha, ett långt och onödigt inlägg? Jag vet inte. Men nog om allt, jag fick i alla fall skriva av mig liiiite av allt som jag vill kasta ut ur mig just nu. Men jag är glad åt mitt liv som jag skrev i förra inlägget. Vet ni varför? Jo, för att jag kan lära mig att acceptera folk även om jag sagt att jag verkligen inte "ska" tycka om personen i fråga. Jag tycker det är bra. Jag vill verkligen försöka ge alla en chans. Sen har jag mina underbara vänner, min underbara familj och min älskade pojkvän. Allt detta gör ju livet bara ännu bättre. Dock sa jag även detta; Vissa dagar är sämre än andra. Så är det för alla. Men man får klara sig igenom dom, life goes on!

Nog för nu, nu ska jag läsa. ♥

Kommentarer
Postat av: Malin

Svar; tack så jättemycket.

Jag antar att människor aldrig är nöjda; är de smala så vill de bli tjockare & är de tjocka så vill de bli smalare (fast ja.. du fattar principen hoppas jag)



Jag vet faktiskt inte vad mina ätstörningar beror på. Dålig självkänsla, dåligt självförtroende, höga krav på mig själv. Det finns så mycket som kan vara orsaken att det inte ens är lönt att försöka räkna upp dem.

2009-01-15 @ 22:15:07
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: annirene

människor idag är för utseendefixerad, bland annat jag. Visst tycker jag om att känna mig fin med fint smink och fina kläder, men jag måste lära mig att acceptera mig själv även om jag går runt i mjukiskläder och osminkad. Folk dömer en alltid efter utseende innan de lär känna personen och det är nog där problemet ligger.

2009-01-15 @ 22:23:42
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Anonym

tack så mkt :D hehe aa men man behöver inte ha brottom :P allt bra me dej ?

2009-01-15 @ 22:44:30
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe :D

aa men va skönt jo da bara lite seg nu efter träningen men annars är det bra:D

2009-01-15 @ 23:01:44
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe den om vad jag tränar för något :D ?

2009-01-15 @ 23:05:46
URL: http://seelmic.blogg.se/
Postat av: Maja

Men inte behöver man väl dricka så man däckar? Låter inte riktigt hälsosamt. Då köper jag hellre en klänning och håller mig i skinnet. ;)

2009-01-16 @ 11:50:39
URL: http://missmor.blogg.se/
Postat av: emelie

Jätte fiin blogg =) Allt bra idag ?

2009-01-16 @ 15:04:18
URL: http://loneley.blogg.se/
Postat av: dalle

tack så mkt:D

HAHA I knooow. Ibland är det bra att lyssna på girlsen. Ni kommer med bra åsikter :D

2009-01-16 @ 18:02:43
Postat av: Elin=)

varför dricka tills man däckar, om man inte kan sluta dricka innan man däckar så ska man INTE dricka!

2009-01-16 @ 20:05:19
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0