kärlek.

Det är faktiskt ett starkt ord. Mycket starkt.

Jag tror dom flesta faktiskt har fått uppleva det på något vis, någon gång i deras liv. Eller? Jag har fått uppleva att vara kär, hur många gånger som helst. Men att få kärleken besvarad har bara hänt två gånger. Och det är bara en av dom gångerna som det ändå blivit ett förhållande. Det är det jag har nu.

Men ett förhållande? Jag har alltid drömt om ett. Men innan man går in i det. Vet man verkligen vad det innebär då? Det tror jag inte att jag visste. Jag har alltid vetat att problem kan uppstå, att man måste kämpa. Jag har vetat vad som varit viktigast i ett förhållande osv. Men det är inte allt.

Jag hade en kompis som misste alla sina vänner pga att hon blev tillsammans med en kille. Efter det sa jag att om jag skulle få en pojkvän. Så skulle han låta mig vara lika mycket med mina vänner. Annars skulle jag dumpa honom. För mina vänner hade jag från början, mina vänner har alltid funnits vid min sida, mina vänner är dom viktigaste jag har. Därför är det bland det viktigaste som finns, att ge varandra lite egen tid.

Dom gick även igenom en tuff grej under dom första månaderna. Och jag vet hur dom båda mådde då och ja, saker gick inte bra till. Därför vet jag även pga det, att man måste kämpa. Man får inte bara ge upp. Jag sa därför alltid åt mig själv att OM det skulle hända, så måste man klara sig igenom det. Och det är ju så, älskar man varandra och det inte är en allt för stor sak som hänt. Så kan man faktiskt försöka glömma(vilket är svårt) och gå vidare.

Men ja, ett förhållande är faktiskt inte lätt. Man kanske säger allt innan man går in i ett förhållande. Sen när man väl sitter där, tillsammans med sin pojk-/flickvän, så kanske man glömmer allt. Man kanske ger all tid åt honom/henne och glömmer sina vänner? Man kanske kommer in i en fas då bara bråk uppstår och man glömmer helt bort att man måste försöka. Måste försöka reda ut allt.

Men en sak som jag kom på idag då jag läste L's blogg. Det är inte alltid så lätt, i början. När man ska träffa pojk-/flickvännens vänner. Tänk om dom skulle tycka illa om en? Tänk om dom verkligen inte skulle klara av en. Hur skulle då allt bli? Jag bryr mig självklart om mina vänners åsikter. Men det finns ju gränser också. Är det så att den jag blev tillsammans med var taskig mot mina vänner, då skulle jag inte klara av att vara tillsammans med honom. Tror jag inte.

Men, är det så att någon utav mina vänner nu, skulle börja klaga på min pojkvän. Då skulle jag faktiskt inte bry mig. Jag älskar ju honom, jag vill leva med honom. Då får dom klaga. Men jag vill att dom ska se att jag faktiskt är lycklig tillsammans med honom. Jag vill att dom ska kunna vara glada åt att jag är glad, i alla fall försöka. Jo, självklart bryr jag mig om mina vänner inte tycker om min pojkvän. Men jag skulle aldrig dumpa honom pga att dom inte tycker om honom. Jag skulle bara se till att umgås med dom på olika håll så att dom slipper träffa varann. Enkla lösningar.

Men ja, oavsett vad, så älskar jag min Dennis. Och jag ångrar inte att jag startat upp ett förhållande med honom. Tvärt emot, jag är stolt. Känner mig stolt över att vi faktiskt kan klara det. För det är inte alltid en enkel uppgift. Och vårat förhållande är faktiskt bra, för vi båda klara av att vara ifrån varandra och ge varandra egen tid. Han är med sina vänner och jag med mina.
Dom kommer aldrig att glömmas bort i någon mörk skugga som bara blir till ett minne. Aldrig.

Jag älskar mitt liv förfan! ♥

Kommentarer
Postat av: Elin=)

SVAR: jadu det vet vi inte riktigt, om det finns nån romantisk så tar vi den, det brukar bli det:D Annars går vi bara dit och tar nån som vi tycker verkar bra:) Jocke ville bara att vi skulle hitta på någe mysigt tillsammans=) har du någe tips på en bra film:P?<3<3

2009-01-31 @ 23:59:58
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Linnea ;>

Kärlek kan vara både bra och dåligt. =)



sv; tack så jättemkt :)

du kan säkert om du bara övar lite :)

2009-02-01 @ 10:18:30
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Postat av: linneahhh

grymt bra skrivet! :D

tack för länken btw ;)

2009-02-01 @ 11:06:16
URL: http://linneahs.devote.se/
Postat av: natta

du skriver så bra så bra. du är klok.

2009-02-01 @ 13:00:53
URL: http://almond.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0