livet ut?

Jag och Cattis har snackat mycket om förhållanden hit och dit idag. Är det så att man redan idag verkligen kan finna sin kärlek och sedan hålla ihop till döden? Klart man kan! Men hur många är det som klarar det utan att någon gång under tiden, vara med någon annan? Såklart kan man klara det också, vilket vore bäst!

Men tänk om det är den första killen/tjejen man träffar på det viset, den första man kysser, den första man ja.. Gör allt med. Tänk om det är den första någonsin och sen ska ni leva hela erat liv tillsammans. Kommer inte någon utav dom någon gång då få lust att "testa någon annan" (misstolka nu inte detta, låter sjukt fel, men ni kanske förstår?).

Då kom jag att tänka på min mamma och pappa. Mamma var ju lika gammal som mig när dom träffades. Så jag frågade mamma sen om någon utav dom någonsin vart med någon annan under deras förhållande, men det hade dom faktiskt inte! Så tur är väl det, fast då hade ju dock dom haft förhållanden/vart med någon annan innan. Men ja, det vore kul att se. Om man kan vara tillsammans med den första killen/tjejen någonsin och hålla sig till det, resten av livet. Vad tror ni? :)

Underliga funderingar vi har, men det är ju faktiskt sant. Jag älskar visserligen min Dennis och som Cattis sa; Det är ju inte direkt så att ni kommer vara tillsammans resten av livet liksom. Eller jag tror inte det. Men det är kanske sant, man vet aldrig vad som händer, det har ju bara gått snart 4månader. Allt kan hända, men hoppas kan man alltid. Jag vill leva med honom! Men som sagt, vi är unga ;) ♥

Kommentarer
Postat av: linneahhh

jag vill verkligen tro på den kärleken som du beskriver, men som sagt, klart man stöter på några problem längs vägen ;D

2009-01-29 @ 22:40:45
URL: http://linneahs.devote.se/
Postat av: Sofia

jag har faktist haft nå liknande tankar, och det känns verkligen väldigt länge och som om att det aldrig kommer hålla om man blir tsm med nån nu och att det ska hålla resten av ens liv, men älskar man verkligen varann och båda vill samma sak så skulle det ju funka (:

men vissa säger ju även att kännslorna bleknar med åren :P

<3

2009-01-29 @ 23:05:21
URL: http://sofiagranstrom.blogg.se/
Postat av: Karlsson

jag tror att man kan vara tsm hela livet ut, självklart så kommer man ju stöta på problem längs vägen. Men det är ju sådant man får arbeta sig förbi tsm, jag tror att det handlar mycket om att ge och ta emot, om man ska vara tsm hela livet ut.

2009-01-29 @ 23:10:04
Postat av: natta

jag tror det finns vissa som verkligen älskar varandra hela livet, men man kanske ändå växer ifrån varandra..

2009-01-30 @ 14:42:39
URL: http://almond.blogg.se/
Postat av: Elin=)

JAg tror det finns nån för alla och jag tror verkligen att man kan hålla livet ut fast man träffas när man är unga:P Känner många som fortfarande är tsm fast dom är mellan 30-70 ungefär:P Så jag tror defenetift att du och Dennis kan va tsm resten av livet, man måste ju bara vara ärliga och sådär mot varandra, sen är det bara se vad som händer:D det håller så länge det håller:P<3<3

2009-02-01 @ 00:05:43
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0