Just the truth

Jag bara gissar på att det är fler än Anna som funderar över vem "snygg", som jag hela tiden skriver om, är. Jag antar att det är fler som funderar över vem det är jag ska träffa. Och ja, som jag svarade till Anna. Jag vill tyvärr inte säga för mycket förrän jag vet mer. För jag orkar inte förhasta mig in i något som sedan bara sabbas och blir skit. För jag skulle inte orka det. I alla fall inte än. Det var ju faktiskt inte allt för länge sen som det tog slut mellan mig och Dennis så just i min hjärna så känns det faktiskt konstigt att jag ens bestämt mig för att träffa någon. Men samtidigt så känner jag att jag inte kan stanna här. Även om jag inte vågar allt för mycket, så vågar jag heller inte fega. Jag har redan gjort det en gång för mycket, backat óch skippat något nytt. Något som kanske kunde varit bra för mig. Men nu står jag är. Ca en dag innan jag träffar en helt ny person. Eller ny och ny, men nästan.

Så utan att låta er fundera allt för mycket.. Blir allt bra, så kommer ni få veta mer. Sabbar jag allt, så kommer jag nog inte nämna något om dehär nå mer. Men jag ska försöka lyssna på Amandas ord - du kommer inte sabba något.

För tro mig, det vill jag verkligen inte. Jag vill lyckas nån gång. Lyckas att gå i från det gamla - till det nya. Lyckas gå in i något nytt - och hålla mig kvar.

Jag bara hoppas nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0