Turn away, turn away, close your eyes..

Ännu en dag.

Kan ju säga att dagen idag varit lika kass som alla andra.

Åskan smög sig på när jag höll på och sorterade alla mina filmer på hårddisken så jag var tvungen och avbryta det och spela kort istället, trevlans då. Som tur är så har jag gjort klart det nu och samtidigt som jag skriver det här så sitter jag och lyssnar på lite ny musik som jag fått hem idag. Kan vara bra med lite nytt. Kanske borde uppdatera min mobil med det också då, men det är ju bara om orken finns. Vilket den inte gör just nu.

Dock var det något som gjorde min dag lite mindre kass, det var mitt sms jag hade imorse när jag vaknade, från min älskling såklart. "Du är så jävla underbar. Vet du det? Lova att det alltid är du och jag <3 Jag älskar dig <3"

Det är sånt man vill höra ibland. Så jag ska väl vara glad åt att jag har den pojken som kan säga sådär till mig  och han säger att han inte kan skriva söta sms? Hm. Ja, jag är ju i alla fall lyckligt lottad. Min älskade ♥

Vi firar snart elva månader. Helt ofattbart i mina ögon. Elva månader betyder snart ett år.

Tänk att jag alltså snart haft dig som min i ett helt år. Tänk att jag snart haft någon att kalla min pojkvän i ett år. Helt ofattbart. Ett år är lång tid, samtidigt som det är kort tid. Det är ju bara en början.

Jag har många drömmar om oss.
En dag kommer som slå in.

Jag älskar dig.
Dag in, dag ut.
                                      ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Nej, för att få tyst på mig själv nu så ska jag typ pysa in på facebook istället..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0