It's not the same..

Nyss åkte det förbi en brandbil här. Ja för som ni kanske minns så skrev jag att det hade svischat förbi någon/några i måndags morse också (dock hann jag aldrig reagera på om det var polis, ambulans eller brandbil) Verkar som om det händer mycket saker här? Plus på det så har det luktat rök i köket till och från typ hela dagen här idag, ingen aning om var det kommer ifrån. Men alltså nu snackar jag typ ciggaretrök ingen brandrök, haha. I vilket fall så är det lite drygt.

Natten var i alla fall lugn inatt, det är ju positivt. Jag hörde dom prata litegrann där någon minut men sen var det inge mer med det. Det var något i stil med "gå och borsta tänderna nu annars kommer du väcka mig sen!" haha.. Undrar om dom alltid är osams? ;)


Det slog mig nyss. Jag såg en flickvän skrev till sin pojkvän - jag kommer sakna dig. Och jag såg pojkvännen svara - jag kommer sakna dig också. Jag har inte skrivit jag saknar dig till Sebastian på jätte länge nu ju. Förr hade vi 16 mil mellan oss. Vi hade en ständig saknad inom oss. Vi sa det inte varje dag men innerst inne var saknaden hemskt.

Nu finns det inte plats för att sakna varandra.

Visserligen är det tomt utan honom här hemma när han är på jobbet, en liten skvätt saknad är det ju nu med men långt ifrån samma. Det är inte den där saknaden som gjorde att jag kunde gråta någon skvätt på kvällarna. Det är inte dendär saknaden som kunde göra att jag skrev meterlånga sms om hur mycket han betydde för mig och hur mycket jag älskade honom.

Vi bor under samma tak nu. Det är nu jag lever i den där drömmen jag hade förra året. Det är nu jag lever med min pojkvän. Ensam. Det är nu jag kan pussa honom när jag vill. Det är nu jag kan lägga mig i hans famn när som helst. Det är nu jag kan känna honoms doft hela tiden. Det är nu allt är precis som jag vill att det ska vara.

Med andra ord är det skönt att slippa saknaden. Det är skönt att få ha honom nära varje dag.

Det är två veckor sen vi flyttade in idag. Jag älskar det här. Jag älskar min pojkvän, fästman. Min sambo. ♥

Den bästa i mitt liv.


Kommentarer
Postat av: isabella palm

jag vet, helt sjukt. tycker jag har letat överallt :(

2011-01-05 @ 20:13:14
URL: http://isabeellapalm.blogg.se/
Postat av: isabella palm

haha det hade jag med, dock i VHS ;) så är den borta så hopplöst :(

ja har ingen aning. det är ju en gammal film så den borde vara billig om nått ;o

2011-01-05 @ 22:22:39
URL: http://isabeellapalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0