Skit ner er!

Minns ni förut att jag klickade hem en tröja från bubbleroom? En tröja som jag fick skicka tillbaka sen för att det var en liten miss i den och dom gör inga byten (varför inte?). Efter det sa jag att jag aldrig mer skulle beställa där ifrån, ja jag vart lite anti deras dumma idéer..

Dock var jag nära att falla i min egen grävda grop idag. Satt och kollade runt lite, kände att jag vill ha något nytt till morfars begravning (som skrivet i förra inlägget). Hittar tillslut en mycket fin klänning på.. just precis.. bubbleroom. Tvekande fram och tillbaka så bestämmer jag att "okej jag tar den".

Jag går även in på "mina användaruppgifter" och ändrar min adress och allt sånt sen jag flyttade. När man sen står där vi kassan och ska beställa så kryssar jag i "betalkort" eller vad det nu står(?) och sen ska jag fylla i mitt personnr och klicka på "hämta adress" så att mina uppgifter komma fram automatiskt där. Vad händer? Jo min gamla adress kommer dit? Jag testar att logga ut och in en gång, det kanske inte hade blivit uppdaterat? Men nej, det hjälpte inte.

Så jag hoppade in på chatten. Frågade varför det blev som det blev, sa att jag hade ändrat min adress. Men ja då frågar hon om jag hade ändrat den genom folkbokföringen? Jag måste alltså tydligen ändra min adress genom skatteverket (enligt vad hon sa) för att dom ska kunna se att jag har en ny adress, nej det räckte inte med att bara fylla i min nya adress inte. Jag frågade såklart om det inte räckte med att jag hade ändra adressen på adressändring.se? "Det borde det göra" fick jag till svar. Tillslut sa hon att dom inte kunde ändra min adress utan att jag fick kontakta Klarna och höra med dom om allt - sen loggade hon ut ifrån chatten. Ja det var mycket väl behövlig hjälp kan jag ju säga.

Nej, kanske ska man helt enkelt ta bort sitt konto därifrån så jag inte blir nära på att göra bort mig igen. Skitgrejer säger jag bara..


bild tagen från bubbleroom.se

Nog för att den var fin men från 549kr till 149kr och att den finns kvar i min storlek. Inte allt för ofta sånt händer.. som sagt, skitgrejer!


Kommentarer
Postat av: michelle

sv: det löser sig väl, hoppas jag.

Och hoppas det löser sig med bubbleroom för din del ;)

Verkar krångligt detdär :p haha

2011-01-19 @ 18:59:43
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: annirene

svar: Tack käraste Evelina, det är såna fina ord som alla behöver höra, speciellt när man har det lite jobbigare. Även om jag inte visar det tillbaka till dig så finns jag alltid här på samma vis som jag vet att du finns för mig och det är därför jag uppskattar dig så himla mycket! Alla mina vänner är guld värda som tror så mycket på mig och du är en av dem <3

2011-01-20 @ 01:38:17
URL: http://annirener.blogg.se/
Postat av: Emmie

sv: härligt :) allt väl med dig idag? :)

2011-01-20 @ 09:30:31
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: michelle

sv: Förstår det!

såfall får du nog beställa från en annan sida :p

fast se det positivt, du sparar pengar ;)

2011-01-20 @ 13:10:47
URL: http://xfakesmile.blogg.se/
Postat av: anna werner

Fyfan vad drygt.. tur jag aldrig besöker den sidan.. hade blivit tokig med sånt krångel. :o

2011-01-20 @ 13:19:39
URL: http://annawerner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0