Helgen

Goddag!

Som jag nämnde tidigare. Så skulle jag bort till Arboga på rallycross. När Sebbe kom hem i lördags så tog vi och käkade lite och begav oss sen hem mot hans föräldrar. Alltså sov vi där eftersom att det skulle bli alldeles för mycket åka om vi skulle vara tvungna att åka dit och hämta bilden på söndagmorgon. Och med tanke på att vi gick upp tjugo i fyra på morgonen TROTS att vi sov där så kan ni ju räkna ut själva att det hade blivit idiotiskt att sova här hemma, liksom när hade vi vart tvugna att gå upp då? Två på natten? Något sånt.

I vilket fall. Vi gick som sagt upp så vi kunde åka därifrån vid 04.00 och det gjorde vi också. Väl i Arboga var det bara att ställa upp bilen brevid Johns där mamma, pappa och John hade lagt ut pressening och alltså gjort plats för mig och Sebbe också. Sebbe började med att anmäla sig och besikta sin bil (vilket alltid görs innan träning & tävling börjar). Han fick en liten grej att göra som hade glömts bort hemma, en liten och enkel grej men Sebbe skulle inte få en bra dag för han började med att såga sig i fingret. Vilket aldrig är bra!

När träningen sen satte igång så köre ju John och Sebbe i samma heat, dock är det ju som sagt bara träning då så alla bilar får starta var för sig. Sebbe körde riktigt bra för att inte ha kört sen i slutet på 2009 (han körde en backtävling för ett år sedan men är inte samma sak). Detsamma gäller John, även han körde riktigt bra och han har ju dessutom aldrig kört förr - endast sina träningar men dom gör ju bra nytta. I vilket fall så körde båda riktigt bra!

Sen var det dags för tävlingen att dra igång och Sebbe skulle köra i heat fem och John i heat tio (tror jag?). Sebbe körde även där väldigt bra ända tills bilen stejkade och kastade ur sig en plugg så att bilen blev alldeles för varm och segade ner sig lite lagom. I depån (där dom märke vad som var felet) så konstaderades det alltså att Sebbe inte skulle kunna köra mer. Kan man ha mer oflyt? Jag tyckte extremt synd om min bästa som hade sett fram emot tävlingen och ja, vi får se hur det blir med tävlingarna resten av säsongen - förhoppningsvis så fixar det sig så han får köra en gång till i Västerås. Funkar allt som det ska då så kanske han kan fortsätta :)

Johns heat där emot gick riktigt bra. Ingen otur med sig (vilket han aldrig har...). Eller ja, på något vis kanske det var lite otur med tanke på att han riktigt snyggt tog starten och även körde riktigt bra, ända tills han först hamnade bakom en som hade fel på bilen på ett ställe där han inte kunde köra om (tiden blir alltså sämre då för er som inte förstår) - när han väl kom om så rödflaggades heatet för att dom hade räknat fel på varv på ett ställe och hade tagit ut bärgaren på banan, hm? Heatet fick alltså köras om och då var det bara John och en till som kunde komma till start. John kom sist av dom - vilket alltså räknas som två totalt där. Med andra ord riktigt bra!

Dom två sista heaten gick också riktigt bra! Han missade dock C-finalen med EN placering, ganska surt. Men men, man kan ju inte lyckas med allt första gången man kör?

Nu hoppas jag bara på att Sebbes bil går att fixa utan större krångel och att det blir en mer lyckad tävling i Västerås den 14-15:e!


Men ja, nu har jag rabblat massa om endast rallycross och tyvärr har jag inte tid att skriva om så mycket annat just nu. Ska nämligen skriva upp lite viktiga grejer som ska tas med till praktiken imorgon så att man kan få lön utan problem sen när det går över till jobb. Vorde ju ganska bra, haha.

Men innan avrundning så bjuder jag på två mysmissar!



I lördagskväll


Och alldeles nyss.


Kommentarer
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly <3

SV: Bara du frågar på¨ett ställe där inte alla ser, så får du veta allt min söta MÄMÄ :D Jag har inga hemligheter för dig :P

Du har typ VIP på mitt liv :D



SHOOLA <3<3

2011-05-02 @ 19:13:46
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

SV: Jaa :D <3

2011-05-03 @ 11:01:54
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: t h a i p i n n e n ♥

vad söta :)



Förresten skulle du kunna hjälpa mig att vinna den här tävlingen

http://visadintalang.se/ett-fotobidrag-av-jenny, jag leder , men inte med så många röster längre så det skulle betyda jätte mkt om du la ner 2

sekunder på mi goch rösta ! självklart får du en länkning som tack !:

2011-05-05 @ 22:27:25
URL: http://thaipinnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0