Abort.

Skrev nyss en kommentar man det blev helt knäppt så allt försvann, helvete, för allt blev mycket bättre första gången jag skrev det, så är det väl alltid?

Alla har olika åsikter om saker, så jag tänker inte säga att DU är dum i huvudet - som vissa har sagt - för att du tycker som du tycker, jag kan bara säga att jag verkligen inte håller med dig.

Angående första punkten så kan jag kanske hålla med dig till en viss del, men ändå inte. Skulle jag bli gravid när jag inte skyddat mig så skulle jag på något vis känna att "fan nu har jag satt mig i sitsen nu får jag ta mitt ansvar" men samtidigt så kan jag inte känna att det ska vara förbjudet/straffbart.

Sen kommer vi till punkt två.. och tre... Big No No! Det är väl förfasen självklart att man vid dessa tillfällen ska få göra abort! Tänk så här; En liten duktig flicka på 11år blir gravid, trots att hon skyddar sig varje gång(!)(nu händer kanske inte just detta så ofta när man är 11, men alla vet att man i alla fall kan bli gravid även om man skyddar sig) och så har hon inget val? Hur tänker du nu? En elvaåring kan inte föda barn lilla du. Eller ja, kan kanske hon kan, men alla kroppar är inte alltid så mogna för det vid denna ålder. Du säger att hon kan adoptera bort eller låta hennes föräldrar ta hand om det tills hon själv kan, men det är just det, för att kunna göra detta så måste hon FÖDA barnet och när man är ett barn så ska man inte föda barn!

Och ärligt, tror du att dina föräldrar hade tillåtit - när du var ett litet barn - att du skulle föda det? Vem vill se sitt barn föda barn liksom?

Och angående våldtäkt... Så sjukt.. Du kan inte ens ha ett sådant argument! Blir man våldtagen så är väl det "straff" nog, inte ska man väl då även bli straffad för att man tar bort barnet om man lyckas bli gravid? Och du säger att man kan adoptera bort barnet om det blir för jobbigt med alla känslor, men ska jag vara ärlig så kan jag inte tänka mig att allt för många vill ha ett barn som kommit till på det viset. Vissa kanske tackar och tar emot men de flesta väljer nog hellre ett annat barn. Även dessa som verkligen längtar efter barn, de som t.ex. inte kan få egna, skulle nog sist av allt välja barn som kommit till på det hemska sättet som i en våldtäkt. Det lär du ju nästan förstå själv?

Så, nu har jag sagt min åsikt. Jag tycker det är skitbra att du vågar stå för din åsikt angående detta :) Speciellt när du antagtligen redan visste att folk skulle "hoppa på dig" så fort du skrev det..

Jag hade egentligen tänkt att inte lägga mig i detta, för jag gillar egentligen inte sånt, men ja, nu kunde jag verkligen inte låta bli :P




Detta blev mitt svar på Malins lilla inlägg angående Abort. Hon är totalt emot och då menar jag verkligen TOTALT. Egentligen brukar jag inte vilja kommentera och lägga mig i sånt där men nu kunde jag faktiskt inte låta bli.

Är det inte för typiskt det som står först förresten? Man skriver en skit bra och riktigt lyckad kommentar och så bara pang försvann det för att jag glömde fylla i min e-post? Fuck that nu vart inte allt lika bra... Men men, fick fram ungefär detsamma i alla fall.

Nog för idag. Tror detta räcker för idag i alla fall så, haha!

Kommentarer
Postat av: Elin=) 19 år och mamma till Molly<3

Tack för att du skrev det jag tänkte!!! När jag såg vad hon skrev böev jag bara arg... Ja du vet ju hur jag böjt ibland :P



Men den här

Människan förstår jag mig verkligen inte på :O

2011-11-01 @ 22:00:19
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin=) 19 år och mamma till Molly<3

Jag tror att hon har tagit bort inlägget... Nu kan hon visst inte ens stå för hennes åsikter. Nu blev hon en större idiot än vad hon redan var.



Eller hittat du inlägget?

SHOOLA<3

2011-11-02 @ 23:12:16
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/
Postat av: Elin =) 19 år och mamma till Molly<3

SV: Ja, vilken männsika... Trodde hon att alla skulle hålla med om såna sjuka argument?



SHOOLA<3

2011-11-05 @ 00:39:41
URL: http://elinskogsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0