237 miljoner

Ni har väl inte missat att en snubbe vunnit 237 miljoner på Lotto? Då över till min tanke.
 
Skulle ni vilja vinna så mycket pengar? Jag förstår om man vill vinna någon miljon, så att man kan köpa dedär drömhuset och göra alla dedär sakerna som man alltid velat göra. Men då snackar vi inte 237 miljoner. För ärligt talat, vad gör man med så mycket pengar?
 
Nu i förhand kan jag säga att om jag vann en sån summa skulle jag skänka bort en hel del, finns folk som behöver pengar hundra gånger mer än vad jag gör. Jag skulle ge en del till alla i min familj och jag skulle se till att bygga ett hus efter egna ritningar. Jag skulle göra sjukt mycket. Säger jag nu.
 
Men. Skulle jag vinna den summan. Då skulle jag nog inte längre vara så säker och ha allt så självklart framför mig. Summan är ju så stor som man inte ens kan drömma om hur mycket pengar det är. Det är överdrivet mycket och som Sebbe sa så borde dessa storvinster inte ens finnas, varför inte på något sätt istället kanske dela alla dessa till mindre? Ja, jag vet inte hur det funkar. Men ändå, ingen normal svenssonmänniska behöver den summan pengar.
 
Jag tror att man utav tvekan kommer att bli knäpp i huvudet av pengarna. Att man på något sätt blir rädd för att spendera, att man blir rädd för allt och alla. Man lär ju tro att folk ska råna en titt som tätt?
 
Skit samma. Min mening är bara att jag aldrig skulle vilja vinna en så stor summa. Ärligt.

Kommentarer
Postat av: Pauliina

Jag håller med! Men om man skulle vinna så skulle jag köpa hus, resa jorden runt, ge min mamma de liv hon förtjänar och investera i to fastigheter så pengarna fortsätter rulla in :)

2013-04-22 @ 23:10:36

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0