Helg

Jaha och så var det redan lördag igen, galet vad dagarna bara flyger förbi.
 
I fredags kördes det en rejäl städdag här hemma. Det torkades, dammsögs, skurades och så vidare, en rejäl storstädning. Så där fick man rent och fint inför helgen. Sen när pappan kom hem så for vi över till Uppsala. Först smet jag och Emil in på XXL och köpte ett par nya skor till honom, sen åkte vi hem till Sebbes föräldrar för byte till sommardäck på min bil (vi tog även med Sebbes sommardäck hem så får han byta sina här hemma) och lite mat och kaffe innan vi sen åkte hemåt strax efter åtta på kvällen.
 
Idag är vi hemma själva igen jag och barnen, Sebbe tog motorcykeln över till sina föräldrar (en gammal kompis till Sebbe, som har flyttat, skulle komma förbi så då ville han ju gärna träffa honom) men han kommer väl inte hem allt för sent eftersom att Elin, Jocke och Eddie ska komma hit lite senare idag :) Dom han ju liksom inte kollat in vårat underbara hem ännu, hihi.
 
Svar till Linn också om Åter på förskolan:
Det finns inte en förskola som ligger närmare där ni bor nu som han kan börja på?
 
Jodå, det finns en förskola här mycket närmare oss, det är den Ellie kommer att börja på. Men Emil kommer troligtvis inte att börja på den förrän till hösten, så det kommer att bli lite pendlande till en början :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig!

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Säg vad du vill säga:

Trackback
RSS 2.0